Ruusa vabaõhulava mängis avatuks Meidon

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena sai au lavalaudadele astuda ja seal musitseerida Ruusa kohalik ansambel Meidon.
Esimesena sai au lavalaudadele astuda ja seal musitseerida Ruusa kohalik ansambel Meidon. Foto: Andrus Karpson

Räpina vallas Ruusal avati üle-eestilise üheslaulmise päeval uus vabaõhulava, andis teada Räpina vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Vaike Tammes.

Lava on varasematest suurem ja uhkem ning katusega. Räpina valla kultuurikeskuse juhataja Marge Trumsi sõnul meeldib lava väga nii piirkonna inimestele kui ka külalistele, kes avamispeol käisid. «Loodame, et sündmusi saame seal edaspidi korraldada varakevadest hilissügiseni ning seda kasutatakse mõistlikult ning hoolivalt.»

Vabaõhulava asukoha pluss on ka suur ja hooldatud haljasala eri tasapindadel. Trumsi usub, et uuel suvel on mõnigi väiksem etendus või kontserdituur sinna tulemas. Ta toonitab, et koostööks nendega peab ka kohalik rahvas ise valmis olema ning taustajõuna appi tulema. Kohalike sündmustena on plaanis tegevusi lastele ja noortele, jaanipidu ning kontserdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles