Tõrva noormees võitis Eesti meistrivõistlustel pronksi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romet Kivi (vasakult kolmas) võitis Eesti meistrivõistlustel pronksmedali.
Romet Kivi (vasakult kolmas) võitis Eesti meistrivõistlustel pronksmedali. Foto: Marko Mumm / Eesti Kergejõustiku Liit

Rakveres toimunud Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel võitis PU-14 vanuseklassis kolmanda koha Tõrva spordiklubi Viraaž esindaja Romet Kivi.

Noormees alustas võistlust 100 meetri jooksu võiduga. Viie isikliku rekordi püstitamisega oli ta kahepäevases võistluses pidevalt medalinõudlejate hulgas, andis teada Viraaži eestvedaja Viljo Grauding. «Ka 100 meetri jooksus saavutas ta isikliku tippmargi väärilise aja, aga lubatust tugevama taganttuule tõttu see tulemus rekordina kirja ei läinud,» täpsustas ta.

Viimast ala – 1000 meetri jooksu – neljandalt kohalt alustanud Kivi jooksis välja päeva teise aja ja võitiski üheksavõistluses 6371 punktiga pronksmedali.

«Romet tegi väga hea võistluse,» kommenteeris Grauding. «Ega me medalit otseselt planeerinud: seda ongi suhteliselt raske planeerida. Aga kuue sekka lootsime tulla küll.»

Selles vanuseklassis tuli eesti meistriks Harri Richard Jääger klubist Elite Sport 7078 punktiga. Teine oli 6470 punktiga Aivar Ellam kergejõustiklubist Vike. Tema klubikaaslane Kristjan Kari oli 6290 punktiga neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles