Sari jõudis eelviimase etapini

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Järvloo on juba aastaid kuulunud Eesti paremikku.
Priit Järvloo on juba aastaid kuulunud Eesti paremikku. Foto: Rauno Kais

Tihemetsas Lauri krossirajal sõideti quad’ide ja külgvankrite motokrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste eelviimane etapp.

Hiljuti edukalt oma Euroopa meistri tiitlit kaitsnud Kevin Saar (Pärnu MC Catwees Honda Racing) alustas oma võidukat päeva juba Quad Open masinaklassi ajasõidus, kus edestas teise aja teinud Priit Järvlood (Sõmerpalu MK) kolme sekundiga.

Kummaski sõidus pääses Saar liidriks juba sõidu algosas ning võitis need kindlalt Järvloo ees, kes omakorda edestas kindla vahega mõlemas sõidus Põlvamaal tegutseva Kagu motoklubi esindajat Martin Filatovit.

Etapi esikolmiku moodustasid seega Saar (50 punkti), Järvloo (44 p) ja Filatov (40 p). Esikuuikusse sõitsid end veel päeva lõpuks Janek Vernik, Sander Lakiza ja Argo Abel (Kagu MK). Meistrivõistluste viimasele etapile Aravetel läheb liidrina Saar.

Quad 200 arvestuse parim oli venelane Semen Korostelev, teise koha sai Aleks Sale Valga motoklubist K&K ja kolmanda võitja kaasmaalane Aleksandr Lebedev.

Ainsa sooloklassina rajal olnud MX Hobi klass võistles Tihemetsas harrastajate TOP200 punktidele. Etapivõidu saavutas päeva lõpuks mõlemas sõidus teise koha saanud Sander Luik (Pärnu MC), kellele järgnesid Kagu motoklubi sõitjad Mikk Erm ja Marttin Poljakov.

TOP200 sarja liider Marek Sonn (Kose AMK) võitis küll avasõidu, kuid oli teises alles seitsmes ning pidi leppima viienda kohaga. Sarja teine mees Kermo Uue sai avasõidus teise koha, kuid langetati viis kohta, kuna tema tsikkel ei läbinud mürakontrolli. Teise sõidu noormees võitis ja oli kokkuvõttes neljas. Kuna Sonn ja Uue kogusid võrdse punktiarvu, on nende vahe enne viimast etappi endiselt 27 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles