Poe avamine Võrus tõi kokku sadu inimesi

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avas Võrus Räpina maanteel asuva esimese Magaziini kõrval uksed keti uus pood. See võtab enda alla 1400 ruutmeetrit.

Poe avamisele oli saabunud sadu inimesi, kes said lisaks ostlemisele osa ka meelelahutusest ja proovida õnneloosi. Räpina maantee oli autodest kohati lausa ummistunud. Eks seda põhjsutas ka asjaolu, et kauplusest teisel pool teed on käimas kaugküttetorustiku paigaldamine ja tööde tsoonis on kiirus piiratud 30 km/h.

Kaupluse katusel püüavad pilke kaks turnivat karupoega – Võrumaa kunstniku Navitrolla looming.

«Aga miks mitte?» ütles Magaziini kaupluste omanikfirma KPG Kaubanduse OÜ juhatuse liige Ursel Kaarna kommentaariks, miks just karud uut poodi kaunistavad. Magaziinil on teatavasti ka palju kaubanduspartnereid just piiri taga Venemaal.»

«Võrust sai Magaziin kunagi alguse, nüüd avasime kodulinnas uue avarama poe,» lausus KPG Kaubanduse OÜ juhatuse liige Ursel Kaarna. Poeketil on ka Võru omanikud.

Pakutavad põhitooted on inimestele igapäevaselt vajalikud asjad. Ka hooajatooted, näiteks kõik vajalik hoidiste tegemiseks: purgid, kaaned, korgid, pudelid jne. Samuti võib leida lettidelt kõike aiatööks tarvilikku alates kummikutest kuni rehadeni ning laias sortimendis majapidamistarbeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles