Valga haigla juht siirdub uuele tööle

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla juht Marek Seer.
Valga haigla juht Marek Seer. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tartu ülikooli kliinikumi nõukogu valis kliinikumi juhatuse uued liikmed. Juhatuse esimehe Priit Eelmäe meeskonda kuuluvad ravijuht dr Andres Kotsar, haldusjuht Marek Seer, finantsjuht Maret Tark ja infotehnoloogiajuht Kati Korm.

Marek Seer on sündinud 25. oktoobril 1975. aastal Tõrvas. Ta on lõpetanud Tallinna meditsiinikooli õeteaduse erialal 2002. aastal ning on Tallinna tehnikaülikooli haldusjuhtimise magistrant. Marek Seer on töötanud aastail 2005–2008 tervishoiuametis erakorralise meditsiini osakonna juhatajana ning aastast 2008 on ta Valga haigla juht.

Kliinikumi nõukogu esimees, Tartu linnapea Urmas Klaas ütles, et Priit Eelmäe meeskonna ees on suur väljakutse. „Tartu ülikooli kliinikumil on Eesti ainukese ülikoolihaiglana väga suur vastutus Eesti meditsiini arengus. Tipptasemel kliinikum peab tegema head koostööd nii Eestis kui rahvusvahelisel tasemel, olema meditsiinis patsiendikeskse mudeli järjekindel elluviija ning ihaldatud töökoht arstidele, õdedele ja teistele tervishoiuvaldkonna spetsialistidele,“ ütles Urmas Klaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles