Intervjuu: Noorte korvpallisõprade areng paneb treeneritel silmad särama

Catlin Saar
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olver Kaljuvee sõnul on korvpallitreeningute juures väga oluline, et väikestel sportlastel oleks ka lõbus. «Kui lastel lõbus ei ole, ei tule sellest midagi välja.»
Olver Kaljuvee sõnul on korvpallitreeningute juures väga oluline, et väikestel sportlastel oleks ka lõbus. «Kui lastel lõbus ei ole, ei tule sellest midagi välja.» Foto: Erakogu

Umbes aasta tegutsenud korvpalliklubi Valgamaa sai alguse kahe kogenud entusiasti eestvedamisel. Pikalt ise korvpalli mänginud Olver Kaljuvee ja Brendon Paidra otsustasid, et tahaksid oma teadmisi ja oskusi edasi anda ning sellest tekkiski idee teha oma klubi. Peagi ühines nendega ka Kevin Kangur, kes hakkab sügisest trenne andma Tõrvas.

Olver Kaljuvee rääkis, et klubi peaeesmärk on pakkuda nii Valga- kui ka Võrumaa lastele võimalusi end korvpallimängus edasi arendada. Trenne viivad nad läbi Valgas, Tõrvas, Tsirguliinas ja Värskas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles