Helios teenis magusa viigi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sören Veiolainen rõõmustab löödud värava üle.
Sören Veiolainen rõõmustab löödud värava üle. Foto: Võru FC Helios

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandil eelmised kolm kodumängu kaotanud Võru FC Helios näpistas eile kodus punkti tugevalt Nõmme Unitedilt, kellega viigistati 2:2.

„Kui vaatame seda koosseisu, millega mängisime, eriti kaitseliini, ja vaatame mängu lõppu, siis arvan, et selle punktiga tuleb ikka eriti rahul olla,” ütles Võru meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Väljakuperemeeste parim mees oli Sören Veiolainen – ta teenis penalti, mille realiseeris Sander Taan ning lõi ka ise kauni värava.

Liigas seitsmendaks langenud Heliose päris pikalt kestnud mõõnaperiood näib läbi saavat ning ülehomme jahitakse liiga punase laterna Lasnamäe Ajaxi vastu koduplatsil võitu.

„Pühapäeval on päris mitu mängijat tagasi, keda nüüd ei olnud ja ma ei näe muud varianti, kui me peame lihtsalt selle võidu võtma,” lausus Vislapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles