Tõrvas avas uksed uus kohvik

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku Tilk Tõrva omanik Avo Tamm ja juhataja Katrin Krjutškov tegid kolmapäeval veel viimaseid ettevalmistusi laupäevaseks avamiseks. Oma järge ootas ka söögikoha sümboolika üles seadmine.
Kohviku Tilk Tõrva omanik Avo Tamm ja juhataja Katrin Krjutškov tegid kolmapäeval veel viimaseid ettevalmistusi laupäevaseks avamiseks. Oma järge ootas ka söögikoha sümboolika üles seadmine. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Ruumides, kus aprillis lõpetas tegevuse Tõrva pubi Seltskond, avab laupäeval uksed kohvik Tilk Tõrva. Proovipäeva käigus olid nad avatud juba eile.

Söögikoht mahutab vabalt 50 inimest ja osava paigutusega võib sinna mahutada ka 70 külastajat. Koha omanik on Tõrva ettevõtja Avo Tamm.

Menüü tuleb lai. Selles on esindatud nii supid, salatid, praed, orsotod, pastaroad kui ka magustoidud. «Argipäeviti pakume ka lõunat portsjonpraena. Praeguse seisuga poole kaheteistkümnest poole kolmeni,» lausus söögikoha juhataja Katrin Krjutškov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles