Galerii: Ootamatusi täis rada meelitas Otepääle üle 500 seikleja

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna startis Pühajärve ääres üle 500 seikleja ootamatusi täis rajale, et tõmmata joon alla seiklussarja ACE Xdream hooajale. Otepää ümbruses rajal liiguti jalgsi, ratastel ja kanuuga ning lisaks tuli lisaülesannete lahendamiseks kasutada nutikust ja rammu ning sõita SUP-laudade ja tõukeratastega.

„Pühajärvet võib julgelt nimetada Eesti seiklusspordi sünnipaigaks, sest just siin toimusid paljude aastate eest esimesed seiklusvõistlused kolmeliikmelistele võistkondadele,“ ütles Xdreami peakorraldaja Sten-Eric Uibo.

Xdreami sari on Otepääl ka varem toimunud – 2007. aastal toimus piirkonnas öine seiklus, mis pakkus osalistele meenutamist aastateks. „Otepää seiklus on kindlasti selle hooaja raskeim katsumus. Lisaks suurele kogusele tõusumeetritele on rajameistrid lähenenud seekord pisut tavapärasest erineva taktikaga, mis sunnib osalejaid tegema rajal mitmeid olulisi valikuid, millest mõned on võidukad, mõned ilmselt mitte,“ rääkis Uibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles