Koolisport võtab suuna liikumisõpetusele

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaa Spordiliidu eestvedajad Margus Klaar (vasakult), Merike Õun ja Hillar Irves leiavad, et oluline pole mitte niivõrd see, millise spordialaga noor tegeleb, kuivõrd see, et ta on füüsiliselt aktiivne.
Võrumaa Spordiliidu eestvedajad Margus Klaar (vasakult), Merike Õun ja Hillar Irves leiavad, et oluline pole mitte niivõrd see, millise spordialaga noor tegeleb, kuivõrd see, et ta on füüsiliselt aktiivne. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Võrumaa Spordiliidu inimesed on endale sihiks seadnud muuta laste elu võimalikult tervislikuks ja sportlikuks.

Liidu juhatuse liige ja Antsla vallas asuva Kuldre kooli kehalise kasvatuse õpetaja Margus Klaar peab kõige tähtsamaks, et iga noor leiaks endale meeldiva spordiala. Ta on rahul, et tänavusest õppeaastast on kehaline kasvatus üha enam üle minemas liikumisõpetuseks, et noorest inimesest saaks liikumisest ja tervislikest eluviisidest lugupidav inimene.

Liikumisõpetuse tunnis on kõige olulisem, et tekiks huvi sportlike tegevuste vastu. Samuti peaks õpilane ise välja valima meelisala, milles tahaks end arendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles