Alor Kasepõld krooniti 6. korda pritsukuningaks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld on pritsumehe võistluse kinni pannud juba kuus korda. Tavalisel tööpäeval ta aga päästeauto peale ei satu, sest juhatab vägesid kontoris.
Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld on pritsumehe võistluse kinni pannud juba kuus korda. Tavalisel tööpäeval ta aga päästeauto peale ei satu, sest juhatab vägesid kontoris. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld on tuletõrjespordis nii edukas, et on konkurentidele võimaluse andmiseks kaalunud alast loobumist. Võib-olla tuleb aga üllatusena, et tööl möödub mehe aeg hoopis kontoris.

On vähe neid, kes mõnel spordialal Kasepõlluga sarnast stabiilsust näitavad. Äsja krooniti ta päästeameti kutsemeistrivõistlustel kuuendat korda Eesti parimaks. Sellest hoolimata tõdeb ta, et võtab spordiala töö kõrvalt hobina ja jõuab trenni teha vaid kuni kaks, heal juhul kolm korda nädalas.

Sealjuures paistab Tõrva komando olevat kui edukate tuletõrjujate kasvulava, sest koos teiseks tulnud Kristjan Miku ja kolmanda koha saanud Timo Laksiga võeti tänavu kolmikvõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles