Vahva video: politseipatrull kohtas maanteed ületavat metsseasuguvõsa

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna prefektuuri politseipatrullil tuli Valgamaal maanteel seisma jääda, kuna teed ületas korraga erakordselt suur hulk metssigu.
 

"Valgamaal sattus meie politseipatrull kokku vahva metsseaperega, kelle teeületusest sai rongkäigule sarnanev suurüritus. Püüd isendeid kokku lugeda võttis korraks lausa silme eest kirjuks," kirjutab Lõuna prefektuur oma Facebooki-lehel.

Kiirelt silmaga loendades võib metssigu kaadris kokku lugeda ligi kolmkümne jagu.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk täpsustas, et kohtumine metsaelanikega leidis aset Sangaste-Tõlliste tee esimesel kilomeetril, kui Sangastest Lossiküla poole liikuma hakata.

Valga politsei välijuht Rene Lipping kirjeldas, et nad märkasid põllul siblivat kogu juba eemalt ning taipasid lähenedes, et metsseakari on sõidutee poole suundumas. Patrullpolitseinikud Rene ja Ats, kellest viimane on muuhulgas ka jahimees, tõdesid nagu ühest suust, et kuigi öiseid patrulle metsavaheteedel on selja taga üksjagu, oli selline vaatepilt harukordne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles