Eesti päästjad sõidavad maailmamängudele

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuel korral parimaks pritsumeheks kroonitud Tõrva komando pealik Alor Kasepõld on ülimalt kogenud võistlustel osaleja.
Kuuel korral parimaks pritsumeheks kroonitud Tõrva komando pealik Alor Kasepõld on ülimalt kogenud võistlustel osaleja. Foto: Päästeamet

Täna sõidab Tallinnast Lõuna-Koreasse Eesti päästjate paremik, et osaleda 13. päästjate maailmamängudel. Päästeametit esindav kümneliikmeline meeskond paneb end proovile 20 alal.

Tõrva päästekomando komandopealiku ja tänavu juba 6. korda parima pritsumehe tiitli võitnud Alor Kasepõllu sõnul oli soov maailmamängudel osaleda küpsenud aastaid: nüüd otsustati asi ka päriselt ära korraldada. Kõik mängudel osalevad päästjad leidsid selleks sponsorid ise nii kohalikest omavalitsustest kui ka erasektorist.

«Kuna tegu on suurejoonelise võistlusega, vajasime ka viisakaid ja kaasaegseid esindus- ja võistlusriideid. Abipalve sai õhku visatud päästeametile, kes sellest kinni haaras ja soetas kõik, mis vaja. Süda nuttis sees – rõõmust, päriselt,» lisas Kasepõld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles