Põlvat tabas müralaine

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahurikkaja võis olla ka mõne auto ärandmisvastane süsteem. Foto on illustratiivne.
Rahurikkaja võis olla ka mõne auto ärandmisvastane süsteem. Foto on illustratiivne. Foto: PRIIT SIMSON / PM/SCANPIX BALTICS

Esmaspäeva hommikul kella viie paiku häiris Põlva elanikke meeletu undamine, mis päädis veel koledama ja valjema raginaga. Müra kestis umbes tunnikese. Lärm oli eriti häiriv seetõttu, et tegemist oli esimese koolipäevaga ja nii lastel kui vanematel niigi kooliootuse pinged üles kruvitud. Heli oli eriti vali piimakombinaadi läheduses, KEKi piirkonnas ja Lina linnaosas.

Facebooki-rühmas Põlva Kodanik oletati, et tegemist oli ootamatu ammoniaagilekke õppustega Tere piimakombinaadis, kuid Tere Piim lükkas selle kuulduse ümber.

«Tavaliselt teavitatakse õppuse toimumisest ka meid,» sõnas Peeter Tigas päästeametist. Tigas oletas, et tegemist võis olla autodele paigaldatud erilise ärandamisvastase signaalsüsteemiga, mis võis olla tahtlikult või pahatahtlikult käivitatud. Sellega on probleeme olnud ka varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles