Ozell Wells lahkub peatreeneri kohalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozell Wells
Ozell Wells Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga korvpallikool andis oma Facebooki koduleheküljel teada, et dominikaanlane Ozell Wells lahkub meeskonna peatreeneri kohalt.

Kahjuks ei suutnud treener oma mängujoonist mängijatele selgeks teha ning see ongi tinginud õnnetu hooaja alguse, kus seitsme peetud mängu järel ollakse turniiritabeli viimane, seisis teates.

Valga korvpallikooli mänedžer Antti Vasar ütles Valgamaalasele, et Wells on lahkunud peatreeneri koha pealt, kuid mees jätkab klubi noortesüsteemis.

Homme peetava mängu ajal Tartu Ülikooli vastu täidab peatreeneri kohuseid meeskonna kapten Edgars Cunda. Edaspidi jätkab võistkonna juhendamist Vasara kinnitusel uus peatreener, kellega on käimas läbirääkimised. «Nime veel ei avalikusta,» sõnas mänedžer, kuid lisas, et tegemist on eestlasega.

Ta rääkis veel, et just ameerikaliku tööstiiliga klubi näppu lõikaski. «See on meie poistele vastuvõetamatu, kuid see selgus alles tagantjärele analüüsides,» selgitas Vasar.

Wellsi lahkumise osas said mänedžeri sõnul määravaks tulemused. «Eesmärgid ja seatud sihid olid teised, paraku on see Valga ajaloo kõige kehvem hooaja algus,» ütles Vasar. Samuti on tema sõnul vilets mängupilt ning seetõttu pole rahul ei juhtkond ega publik.

Et järgmisel nädalal on ees juba uued mängud, üritatakse uus treener võistkonna juurde tuua juba järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles