Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Eesti toidu kuu pakub põnevaid ettevõtmisi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Terve septembri kestev Eesti toidu kuu pakub sellesse nädalavahetusse hulga põnevaid ettevõtmisi, mis pakuvad kaasalöömislusti, maitseelamusi ja uusi teadmisi.

Juba neljandat aastat kuulutab Maaeluministeerium septembri Eesti toidu kuuks, et väärtustada meie kohalikku toitu, toidutootjaid ja toidukultuuri. „September on aeg, kus eestlaste toidulaud on kõige rikkalikum, saak saab valmis ja meie laual on suur valik värsket kohalikku toorainet,“ ütles maaeluminister Tarmo Tamm.

Ta julgustas kõiki erinevatest Eesti toiduga seotud üritustest osa võtma.

Eesti toidu kuu selle nädalavahetuse üritused:

•8. september – kukeseenefestival Otepääl

•7.–8. september – XI meefestival Karksi-Nuias

•8. september – kalamehe laupäev Pärnumaal

•8. september – vanavanemate päev Eesti Põllumajandusmuuseumis Ülenurmel

•9.–22. september – töötoad Eesti Piimandusmuuseumis Imaveres

•9. september – traditsiooniline Rogosi laat Võrumaal

Märksõnad

Tagasi üles