Riigikogu alustab uut istungjärku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu.
Riigikogu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Riigikogus algab esmaspäeval sügisistungjärk, kus riigikogu esimehe Eiki Nestori sõnul on lähenevate valimiste tõttu oodata rohkem elevust ja valimislubadustega seotud arupärimisi.

Riigikogu täiskogu kaheksanda istungjärgu avaistungil osaleb president Kersti Kaljulaid ning esineb segakoor K.O.O.R. dirigent Raul Talmari juhatusel, kirjutab ERRi uudisteportaal. Kõne peavad nii riigikogu esimees kui ka president.

„Kindlasti esitatakse menetlusse eelnõusid, mis on seotud valimislubadustega, samuti arupärimisi,” ütles Nestor. Tema sõnul on poliitikute mõtted ja teod kindlasti viimasel istungjärgul enne valimisi valimistega seotud.

„Aga see on loomulik, on rohkem elevust ja ärksust,” märkis Nestor. Ühtlasi ennustas ta, et kõige raskem saab valimiseelsel istungjärgul olema riigieelarve arutelu, kuid valitsust välja ei vahetata ja riigieelerve saab vastu võetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles