Hõbemajanduse areng seisab

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse üks asutajaid, Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org ütles, et teema seisab siiani.
Keskuse üks asutajaid, Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org ütles, et teema seisab siiani. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaks aastat tagasi asutatud hõbemajanduse kompetentsikeskus pole siiani käima läinud. Eestvedaja loodab siiski senimaani rahastust leida.

Valgamaa kutseõppekeskuse juurde 2016. aastal loodud keskus pidi tegelema uute ja nutikate tööprotsesside, infotehnoloogiliste ja keskkonna lahendustega hoolekandeteenuste jaoks. Seejärel aga selgus paraku, et loodetud toetus Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusest jääb saamata.

Keskuse üks asutajaid, Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org ütles, et teema seisab siiani. «Riigi (ministeeriumide) vaade ei ole muutunud ja valdkonda nähakse eelkõige sotsiaalküsimusena, milleks on meil ju ministeerium olemas. Sotsiaalministeerium käivitabki praegu dementsuse kompetentsikeskust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles