Tõlliste piirkonnas asus ametisse uus noorsootöötaja

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga valla Tõlliste piirkonna uus noorsootöötaja Elina Naaris.
Valga valla Tõlliste piirkonna uus noorsootöötaja Elina Naaris. Foto: Valga vallavalitsus

13. augustist töötab Valga vallavalitsuse ridades Tõlliste piirkonnas noorsootöötajana Elina Naaris. 20aastane Elina on sündinud Valgas ja elanud siin terve oma senise elu.

Ta on lõpetanud Valga põhikooli ja Valga gümnaasiumi ning hetkel õpib teist aastat tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias huvijuht-loovtegevusõpetaja erialal. Ta on varasemalt töötanud pool aastat koolis huvijuhina ja lisaks on suviti olnud tööl mitmetes laagrites kasvatajana või rühmajuhina.

„Otsustasin kandideerida sellele kohale, kuna olen ise noortekeskuses üles kasvanud ja saanud sealt palju kogemusi ja teadmisi noorsootöö kohta. Samuti on mul suur armastus selle eriala vastu,“ põhjendas Naaris kandideerimise põhjusi.

Aastast 2014 kuni praeguseni on ta teinud vabatahtliku tööd erinevates organisatsioonides. „Olen vabatahtliku tööga omandanud hea pingetaluvuse ja kohanemisvõime. Olen aktiivne ja rõõmsameelne, abivalmis, töökas ja sõbralik. Arvan, et mul on ka hea huumorimeel,“  iseloomustas ta end. Naaris on läbinud mitmeid koolituskursusi.

Lähima aja eesmärgina on tal plaanis õppida piirkonda enam tundma ja saada rohkem tuttavaks piirkonna noortega. „Tahan käima tõmmata mitmed ringid ja tegevused, et luua piirkonna noortele rohkem võimalusi vaba aja sisustamiseks ja veetmiseks,“ nentis tütarlaps.

Elina Naarise huvialaks on loodusfotograafia ja talle meeldib veeta vaba aega looduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles