Valga gümnaasium ja Võru Kreutzwaldi kool kandideerivad haridustehnoloogia aastaauhinnale

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasium
Valga gümnaasium Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 12. septembril toimub Tallinnas Kultuurikatlas Haridustehnoloogia konverents Edu EXEX, kus koolid tutvustavad haridustehnoloogiaga seotud kogemusi ja edulugusid ning kus antakse välja haridustehnoloogia aastaauhind.

Üles astuvad Valga gümnaasiumi, Võru Kreutzwaldi kooli, Kose gümnaasiumi ja Tabasalu ühisgümnaasiumi esindajad, kes räägivad oma digilahenduste ja tehnoloogia kasutamise kogemustest koolis.

Lisaks räägitakse konverentsil, millised on hariduselu mõjutavad tehnoloogiatrendid ja olulisemad informaatika õppekava täiendused ning milline on digiajastu personaalne haridus. Küsitakse asjatundjalt, kuidas on uue isikuandmete kaitse määruse rakendumine mõjutanud andmekaitset koolis ja millele peaks tähelepanu pöörama. Diskuteeritakse teemal, kas digipädevus on luksus või kohustus ja arutleme, kuidas teha haridustehnoloogia kasutamine iseenesestmõistetavaks ning lahatakse IKT õppimisega ja töökohtadega seotud müüte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles