Karula piirkonna uus noorsootöötaja tuli hooldustöö valdkonnast

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. septembrist töötab Valga vallas Karula piirkonna noorsootöötajana Siret Kõrge.
1. septembrist töötab Valga vallas Karula piirkonna noorsootöötajana Siret Kõrge. Foto: Valga vallavalitsus

1. septembrist töötab Valga vallas Karula piirkonna noorsootöötajana Siret Kõrge. 25aastane Siret on lõpetanud Valga põhikooli ja Noarootsi gümnaasiumi. Töötanud on ta varasemalt Tõrva sotsiaalabiametis, OÜ Kontaktikeskuses ja 2016. aastast SA Taheva Sanatooriumis, kus ta oli hooldustöötaja.

„Olen rõõmsameelne noor, üritan elu ja ennast mitte liiga tõsiselt võtta. Seepärast saigi elus selline kannapööre tehtud, tulles hooldustöö valdkonnast noorte juurde. Ma loodan, et saan oma energiat noorsootöös produktiivsemalt ära kasutada. Üksjagu põnev on tulla täiesti uude valdkonda ," selgitas Siret kandideerimise tagamaid.

Esmalt on tema eesmärgiks õppida tundma Karula kandi noori, nende soove ja vajadusi. „Kuigi ma pole noorsootöö valdkonnas töötanud, usun, et minu teotahe, võime kiiresti kohaneda ning noortega kergesti kontakti saada, aitab kaasa valdkonna tundmaõppimisele," sõnas Siret.

„Olen aus, töökas, korrektne, hea suhtlemisoskusega ja stressitaluvusega inimene, kel on ka kiire reageerimisvõime ootamatutes olukordades. Ma naudin meeskonnatööd, võõras pole mulle ka selle suunamine. Ma vaimustun võimalusest toredate ja hakkajate inimestega koos midagi kohalike noorte jaoks ära teha. Soovin oma tegevusega kaasa aidata, et kohalikel noortel oleks koht, kuhu tulla ja kus nad saaksid oma vaba aega kasulikult, huvitavalt ja mitmekesiselt sisustada ning oma tegemistest rõõmu tunda," sõnas Siret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles