Ilmar Tagel: spordiga tuleks tegeleda elu lõpuni

Siim Saavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laureaadiks spordi vallas valiti spordiveteran ja kauaaegne spordi propageerija Ilmar Tagel. Samuti Ilmar Tageli nime kandev kultuuritegelane aga valiti Põlva valla aukodanikuks.
Laureaadiks spordi vallas valiti spordiveteran ja kauaaegne spordi propageerija Ilmar Tagel. Samuti Ilmar Tageli nime kandev kultuuritegelane aga valiti Põlva valla aukodanikuks. Foto: Arvo Meeks

Põlva vallas elav 76-aastane spordimees Ilmar Tagel tõestab, et vanus on vaid number. Pensionär on sel aastal läbinud 23 jooksuvõistlust ja 13 triatloni. Viimase võistluse tegi mees eelmisel nädalavahetusel, kui võitis Tallinna maratoni täispikal distantsil oma vanuseklassis esikoha.

Käisite alles eelmine nädal Tallinna maratonil, kuidas seal läks?

Aeg polnud kõige parem, aga oma vanuseklassi võitsin ära. Olen sel suvel teinud juba 13 triatloni ja seetõttu pole jooksmist eraldi väga palju treeninud. Kõik minu jooksukilomeetrid tulid triatlonivõistlustest ja neid kilomeetreid oli natukene üle saja. Ühtlasi polnud maratonil kilomeetriposte ja seetõttu oli tempot väga raske hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles