Selgusid parimad võrkpallurid

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa meistriteks krooniti Katarina Vengerfeldt ja Mona Marandi. Hõbemedalid said kaela Küllike Soomets ja Mari Loorman ning pronksised autasud Merlin Müür ja Kristiina Kopli.
Valgamaa meistriteks krooniti Katarina Vengerfeldt ja Mona Marandi. Hõbemedalid said kaela Küllike Soomets ja Mari Loorman ning pronksised autasud Merlin Müür ja Kristiina Kopli. Foto: Rein Leppik

Pühapäeval peeti Otepää vallas Kääriku võrkpalli liivaväljakutel tuliseid lahinguid ja selgitati välja Valgamaa lahtiste meistrivõistluste parimad rannavõrkpallis.

Meeste turniir peeti kahes alagrupis: kummaski mängis kolm paari. Gruppide võitjad pääsesid otse poolfinaali. A-alagrupist läksid kaotusteta edasi Jaanus Unt ja Egon Pentjärv ning B-alagrupist ühtegi geimi kaotamata Margus Mooses ja Jarek Tigane.

Samad paarid jõudsid ka finaali, kus Unt ja Pentjärv alistasid 2 : 0 Margus Moosese ja Jarek Tiganese. Kolmanda koha said Janek Pisartšik ja Rauno Mõts, kes alistasid otsustavas mängus 2 : 0 Raigo Mõtsa ja Kurmo Külma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles