Näitus toob esile sünniga seonduva

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühel fotol on Valga muuseumi juhiabi-varahoidja Marju Rebane enda hälliajal, teisel koos emaga käesoleval aastal. Näitusele märtsis ja hälli albumite õhtule novembris on sellised fotod 
oodatud.
Ühel fotol on Valga muuseumi juhiabi-varahoidja Marju Rebane enda hälliajal, teisel koos emaga käesoleval aastal. Näitusele märtsis ja hälli albumite õhtule novembris on sellised fotod oodatud. Foto: Erakogu

Valga muuseumi ettevalmistatav näitus «Hälli kiigutaja» kutsub kaasa rääkima kõiki, kellel huvi eesti rahva sünnilugude vastu, andis teada Valga muuseumi juhiabi-varahoidja Marju Rebane.

«Oleme koostanud küsimustiku ja teinud üleskutse koguda esemeid, mis seotud raseduse, sünni ja lapse kasvatamisega. Küsimustiku leiab Valga muuseumi kodulehelt,» rääkis Rebane.

Lisaks kogub muuseum jutte ja esemeid nõukogude ajast ning tänapäevast, et tulemusi võrrelda Eesti Rahva Muuseumi materjalidega. Nii saab analüüsida, kuidas sünnitusega seonduv on saja aasta jooksul muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles