Valga vald on jätkuvalt suurtehase tulekuks valmis

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, kas tehas võiks uues olukorras tulla väiksemana näiteks Valga valla varem pakutud Tsirguliina või Taheva piirkonda, pole veel selge. Pilt on illustratiivne.
Seda, kas tehas võiks uues olukorras tulla väiksemana näiteks Valga valla varem pakutud Tsirguliina või Taheva piirkonda, pole veel selge. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutter­stock

Rahandusministeerium saatis eile laiali seaduseelnõu, et lõpetada eriplaneering Tartumaale tselluloositehase rajamiseks. Miljarditehase investorid peavad nüüd otsustama, kas tõmmata projektile lõplikult kriips peale või vähendada tehase mahtu. See annaks võimaluse ka teistele Lõuna-Eesti valdadele. Valga on endiselt nõus tehase rajamiseks kohe läbirääkimisi alustama.

«Järgmised otsused teevad meie osanikud,» ütles Est-For Invest OÜ juhatuse liige Margus Kohava eile vastuseks küsimusele, kas tehas võiks uues olukorras tulla väiksemana näiteks Valga valla varem pakutud Tsirguliina või Taheva piirkonda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles