Võrus pakutakse töökohti

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakkumisel on ligi 140 töökohta.
Pakkumisel on ligi 140 töökohta. Foto: MAILIIS OLLINO / PRNPM/EMF

Võru kultuurimajas Kannel toimub täna, 14. septembril Võrumaa töömess. Kohal on ligi 25 ettevõtjat ja pakkumisel 140 töökohta.

Eesti Töötukassa Võrumaa osakonna juhataja Ene Kerge ütles, et varasemate aastatega võrreldes on muutnud messi toimumise aeg. „Töömess toimub sügisel, et pakkuda konkreetsemat ülevaadet tööturust just suve lõpus tööd otsima asunud inimestele. Need on peamiselt noored, kes on kevadel koolid lõpetanud, ja need tööealised inimesed, kes on juba lõpetanud või kohe lõpetamas hooajalisi töid,“ märkis Kerge.

Osavõtt töömessist on tööandjaile hea võimalus leida sobilik töötaja, kellega saab esmase kohtumise teha juba messil. Mess on ka kohaks, mida külastavad ka need inimesed, kes soovivad Võrumaale naasta või elama tulla.

Seekordse messi teeb eriliseks noorteala, kus räägitakse ettevõtlikkusest, õpilasfirmadest ja toimub ajurünnak teemal tulevikuoskused ja töökohad. Päeva juhivad noored Võru gümnaasiumist. Noorteala on avatud kell 11.00 – 14.00.

Lisaks ettevõtetele on messile tulemas erinevad koolid ja organisatsioonid. Koolid ja organisatsioonid tutvustavad, millised on nende võimalused toetada inimesi tööle minekul, tööl võimalikult hästi hakkama saamisel ja püsimisel. Paneeldiskussioonis arutletakse teemal: kas meil on töö- või tööjõupuudus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles