Galerii: Põlvas avati uus minispaa

Siim Saavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlva linnas tegutsevas Pesa hotellis avati pidulikult uus minispaa Sõstar, mis maksis 267 000 eurot. Avamisele tuli ligemale kakskümmend huvilist, kelle hulka kuulus ka Põlva vallavanem Georg Pelisaar.

Uues Sõstra-nimelises spaas on valgusteraapia ja teetuba, mullivann, leilisaun ja aroomi ning aurusaun. Lisaks sellele on mitmeid teisi väiksemaid elemente, näiteks jäämasin ja soendusega pink. Spaa mahutab korraga 14 inimest.

Pesa hotelli omanikfirma Kagureisid juhi Margus Timmo sõnutsi hoiab hotell ennast uue spaaga paremini konkurentsis. Timmo sõnutsi on tal kõige parem meel päikesepaneelide üle, mis uuele spaale energiat toodavad. „Ootus disainerile ja arhidektile oli see, et inimene saaks siin olles oma mõtted täielikult vabaks lasta,” rääkis ta. Ta tänas ehitajaid, kes suutsid nii ilusa kompleksi valmis teha.

Pesa hotelli juhataja Lily Lind rääkis, et mõtles spaa peale juba 2015. aastal. „Kliendile oli vaja leida lisaväärtus, et nad meie juures kauem oleksid,” tõdes ta.

Lind rääkis, et Pesa hotell saab varsti 27 aastaseks ja vaja on uuendusi. „Kui me koguaeg ühte ja sama asja teeme, siis hakkab igav. Seetõttu me alustasimegi spaa ehitusega," tõdes ta. Ehituse algus oli selle aasta märtsikuus.

Avamisele tulnud Põlva vallavanem Georg Pelisaar ütles, et Pesa hotelli rahvas pole pika tegutsemise järel ära väsinud ja pakub värskeid lahendusi ka peale aastakümneid, mis on igati tunnustamist väärt.

Ehitustööd teostas Eston-V OÜ. Tehtud tööde kogumaksumus oli 267 000 eurot, millest 30 000 eurot ehk 11 protsenti kattis LEADER toetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles