Vabaerakonna liikmed esitasid esimehe kandidaadiks Kaul Nurme

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaul Nurm.
Kaul Nurm. Foto: Arvo Meeks

Vabaerakonna 12-liikmeline initsiatiivgrupp esitab Vabaerakonna uue esimehe kandidaadiks Kaul Nurme ja kutsub kõiki erakonna liikmeid tema poolt hääletama.

Grupp kirjutab avalikus teates, et parteid ootavad ees suured poliitilised muutused veel enne riigikogu valimisi, sest erakonna juhatus andis erakonnale võimaluse saada uus hingamine. Nimelt otsustas Vabaerakonna juhatus neljapäeval 78 erakonnaliikme soovil erakonnasisese usalduse ja koostöö taastamiseks lülitada 30. septembril Rapla kultuurikeskuses toimuva erakorralise üldkoosoleku päevakorda erakonna esimehe, juhatuse, aukohtu ja revisjonikomisjoni valimised.

"Teeme kõik selleks, et muuta Vabaerakond tugevamaks ja meie sõnumid selgemaks. Viime Vabaerakonna 2019. aasta märtsikuus toimuvatele riigikogu valimistele täisnimekirjaga, tutvustame oma kandidaate kõikidele ministrikohtadele. Meie valimisprogramm katab ära kogu valitsemisspektri," seisab algatusgrupi teates. "Viime Vabaerakonna ka 2019. aasta maikuus toimuvatele Euroopa Parlamendi valimistele väärika programmi ja täisnimekirjaga."

"Laiendame veelgi programmitoimkondade tööd ja viime valimisprogrammi erakonna esinduskogule kinnitamiseks hiljemalt selle aasta novembris. Jätkame valimisprogrammi seisukohtade tutvustamist toimkondades ja piirkondades oktoobris, et kõik erakonna liikmed saaksid anda sellesse oma sisendi.

Tutvustame üldkoosolekul visiooni, kuhu Vabaerakond on liikumas, milliseid väärtusi ja põhiseisukohti me esindame ning keda näeme Vabaerakonna valijatena. Me ei reeda oma seniseid valijaid ja pakume ka oma uutele valijatele võimaluse muuta Eesti ühiskond paremaks.

Kutsume kõiki endiseid Vabaerakonna liikmeid tagasi erakonda. Samuti kutsume uusi liikmeid meie algatusega liituma, et viia Vabaerakonda julgelt edasi. Vabaerakond jätkab koostööd aktiivsetest kodanikest mitteliikmete, valimisliitude, poliitiliste liikumiste ja platvormidega, kes jagavad meie vaateid ja seisukohti

Loome aktiivse, usaldusväärse ja laiapõhise meeskonna, kellega saavutame ühiselt eespool nimetatud eesmärgid," seisab teates, millele on alla kirjutanud Epp Alatalu, Monika Haukanõmm, Kadri Jäätma, Sirje Kiin, Raivo Kokser, Vahur Kollom, Kristo Krumm, Neeme Kuningas, Heli Künnapas, Elo Lutsepp, Märt Läänemets ja Jaanus Ojangu.

Kaul Nurm on lõpetanud Tõrva Keskkooli ja omandanud kõrghariduse EPAs insener-hüdrotehniku erialal. Ta juhtis pikalt Eestimaa Talupidajate Keskliitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles