Galerii: Põlva valla vanavanemad pälvisid tunnustuse

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval tähistati Põlva valla vanavanemate päeva piduliku kontserdi ja vanavanemate tunnustamisega Põlva kultuuri- ja huvikeskuses. Esinesid peotantsuklubi Maarja tantsulapsed ja rahvamuusika ansambel Folk Melody, solistiks Kristin Semm.

Tunnustuse pälvisid Aili ja Andu Kottisse, kellel kokku seitse lapselast. Nad leidsid, et tunnustust saab pälvida ainult üksteist toetades ja armastades. Tunnustust pole kunagi liiast, ütlesid lapsed ja lapselapsed, kes tunnustamiseks taotluse esitasid. „Nad on kõige vapramad ja paremad vanavanemad,“ leidsid lapselapsed ja lisasid, et pigem võiks selliseid tunnustamise  võimalusi rohkemgi olla.

Milvi Hindriksoni pereliikmed leidsid võimaluse tunnuse esitamiseks Facebooki-grupi Põlva Kodanik kaudu, kust sellekohane info leiti ja tunnustustaotlus vallale ka esitati. Lapselapsed ise elavad Tartus, kuid jälgivad tähelepanelikult, mis koduvallas toimub.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles