Otepää avatud noortekeskuses alustas tööd uus juhataja

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää avatud noortekeskuse uus juhataja Helen Uibo.
Otepää avatud noortekeskuse uus juhataja Helen Uibo. Foto: Otepää vallavalitsus

Alates 17.septembrist on Otepää avatud noortekeskuse juhataja Kätlin Nukka asendajana tööl Helen Uibo.

Noortekeskuse juhataja tööülesanneteks on juhtida Otepää valla noortekeskuse tööd ja koordineerida noorte tegemisi.

Helen Uibo on pärit Elva vallast, Valguta külast. 2013. aastal lõpetas ta Rõngu keskkooli ja õpib hetkel Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias kultuurikorralduse erialal. Varasemalt on Helen töötanud Rõngu rahvamajas ürituste korraldajana. Ta on osalenud USA-s Southwestern ukselt-uksele raamatumüügi programmis. Helen Uibo on olnud aktiivne ka noorsootöös – 2010. aastal oli ta üks Rõngu noortevolikogu asutaja, hetkel kuulub ta Elva noortevolikogu juhatusse.

„Noortekeskus on selline koht, kus noortel peab olema hea ja turvaline olla,“ leidis Helen Uibo. „Tal peab olema võimalus ennast arendada ja olla tema ise.“  Helen Uibo ütles ka, et on valmis ka Otepää vallas noortevolikogu käivitama. „Kui noortel vähegi asja vastu huvi on, siis saab nii nõu ja jõuga noortevolikogu loomisele kaasa aidata,“ lisas Helen Uibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles