Õpilaste väärkohtlemises süüdistatav direktor astus kohtu ette

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru kohtumajas algas täna kohtuprotsess Krabi kooli endise direktori Ale Sprenki (keskel) üle. Vasakul prokurör Terje Aleksašin, paremal advokaat Margus Kurm.
Võru kohtumajas algas täna kohtuprotsess Krabi kooli endise direktori Ale Sprenki (keskel) üle. Vasakul prokurör Terje Aleksašin, paremal advokaat Margus Kurm. Foto: Tomi Saluveer

Krabi kooli direktor Ale Sprenk astus esmaspäeval kohtupinki süüdistatuna õpilaste kehalises väärkohtlemises. Kohtuprotsessil kuulatakse kolme päeva jooksul üle 11 alaealise kooliõpilase tunnistused. Sprenk ennast süüdlaseks ei pea, ka mitu kooli vilistlast on asunud direktorit kaitsma.

Ringkonnaprokurör Terje Aleksašini sõnul tähendas kehaline väärkohtlemine õpilaste korduvat sakutamist juustest või kõrvast, käega vastu kaela või selga löömist ning muid episoode. Süüdistuskokkuvõtte kohaselt toimusid sündmused aastatel 2015–2017.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles