Laskurid selgitasid endi seast parimad

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vintrelvaharjutuse esikolmik: seenioride klassis võitis Tanel Kapp (keskel) Siim ja Sigmar Saagi ees.
Vintrelvaharjutuse esikolmik: seenioride klassis võitis Tanel Kapp (keskel) Siim ja Sigmar Saagi ees. Foto: Põlva Jahiselts

Põdrajahi hooaeg algas ning selle puhul selgitasid jahilaskurid Põlvamaa suvemängudel oma paremust vint- ja sileraudsetest relvadest. Tabada tuli kümme lasku liikuvasse märklehte.

Kadaja jahilasketiiru kogunenud võistlesid seenioride ja veteranide vanuseklassis. Varem Põlvamaal hästi tuntud spordiala on vahepealsest varjus olemisest kosunud. Päeva parimad tulemused lasti välja vintrelvadest. Seenioride klassis võitis Tanel Kapp (93 tabamust) Siim Saagi (91) ja Sigmar Saagi (90) ees. Sama relvaliigi veteranide kolm paremat olid Avo Kosk, Ivar Petersell ja Hillar Paide.

Sileraudsetest relvadest lastes oli nooremate meeste vanuseklassis täpseim Sigmar Saag (87), järgnesid Siim Saag (81) ja Rafik Asadov (71). Veteranide vanuseklassi kolm parimat olid Enno Hüva, Ivar Petersell ja Hillar Paide.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles