Kvaliteedimärgi saab rekordarv perearstipraksiseid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doktor Eve Rebase praksis sai kõrgeima hinde ka mullu. Tema töötoa seinal ripub Eesti perearstide seltsilt saadud vaip, millega saavad uhkustada vaid Eesti parimad praksised.
Doktor Eve Rebase praksis sai kõrgeima hinde ka mullu. Tema töötoa seinal ripub Eesti perearstide seltsilt saadud vaip, millega saavad uhkustada vaid Eesti parimad praksised. Foto: Taavi Niittee

Eesti perearstide seltsi tänasel aastakonverentsil Tartus tunnustatakse 85 parimat perearstipraksist üle Eesti. Nende seas on ka Eve Rebase perearstipraksis Valgamaalt.

Tunnustuse pälvinud praksiste arv on aastatega kasvanud. Tänavu tegi see rekordilise hüppe. Eelmisel aastal sai kvaliteedimärgise 66 praksist, tänavu juba 85. Esmakordselt saavutas kõrgeima taseme 15 keskust.

Hindamisel võeti arvesse nii kliinilist kui korralduslikku mõõdet – näiteks praksise töökorraldust, arstiabi kättesaadavust, ravi kvaliteeti, sealhulgas haiguste ennetamist, arstiabi järjepidevust ning koostööd patsientidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles