Magnus Kirt võitleb ohtliku harjumusega

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt.
Magnus Kirt. Foto: Lilli Tölp/Pärnu Postimees

Maailma parimate odaviskajate sekka kuuluv Magnus Kirt on muu hulgas tuntud selle poolest, et viskab end pärast katse sooritamist reeglina kõhuli. Mõnigi spordisõber on arvanud, et just see harjumus aitabki Tõrvast pärit tippsportlasel oda nii kaugele visata.

Hiljutises intervjuus Postimehe nädalalõpulisale Arter kummutas Kirt selle arusaama. Ta nentis, et pigem toob harjumus kahju kui kasu.

"Kui suudaksin püsti jääda, jääksin hea meelega püsti. Nende kukkumistega olen end mõnikord rohkem ära löönud, kui viskega haiget teinud. Eelmisel aastal Pärnus kukkusin viskekäe pöidla liigesest välja. See ei liigu siiamaani nii palju nagu teise käe pöial, on natuke suurem ja jäigem. Aga [füsioterapeut] Indrek Tustit näitas, kuidas pöial kinni teipida, ja Zürichi Teemantliiga etapil [kuus päeva hiljem] sain ilusti visata," rääkis Kirt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles