Coop Põlva Tapale võimalust ei andnud

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Põlval tapalased jalgu alt ei võtnud.
Coop Põlval tapalased jalgu alt ei võtnud. Foto: Coop Põlva

Meistriliiga 2. voor kulmineerus Coop Põlva jaoks Mesikäpa hallis, kus saadi ülekaalukas võit SK Tapa üle tulemusega 36:19 (19:11). Sellega avas Coop Põlva selle hooaja võiduarve meistriliigas.

“Lihtne mäng oli täna. Vastane suutis esimesel poolajal mingit vastupanu osutada, kuid teisel poolajal enam sellist jaksu neil ei olnud. Positiivne on see, et kõik mängijad said mänguaega,” võttis Kalmer Musting lühidalt mängu kokku.

SK Tapa vastu võidelnud Coopi mängijates viskas väravaid koguni 13 mängijat 16-st, sealhulgas ka väravavaht Christofer Viilop, kes tegutses edukalt terve mängu väravas.

Ühepoolseks kujunenud mängus said väravad kirja: Andreas Rikken, Otto Karl Kont 6, Alfred Timmo 5, Mathias Rebane 4, Priit Jõks, 3, Sander Nemvalts, Markel Veiko, Marken Järv, Tõnis Kase 2, Tõnu Jõks, Christofer Viilop, Kevin Klaus, Ranar Pügi 1.

Coop Põlvale saab kodusaalis taas kaasa elada 11. oktoobril kui kohtutakse HC Viimsi/Tööriistamarketiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles