Rongis saab näha teadusteatrit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong. Pilt on illustreeriv.
Elroni rong. Pilt on illustreeriv. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Teadlaste Öö festival toob 24. septembril Tallinna-Tartu liinile Ahhaa teadusteatri ning pakub eriilmeliste teaduskatsetega põnevat vaatemängu.

„Meil on suur rõõm taas koostööd teha Teadlaste Öö festivali korraldajatega ning pakkuda reisijatele põnevate teaduskatsete abil võimalust oma reisiaega harivalt ja sisukalt veeta. Vaatemängulistele katsetele saab kaasa elada 24. septembril Tartu-Tallinna reisil väljumisega kell 12.06 ning Tallinnast Tartu suunas kell 15.19 startivas rongis. Esitamisele tulevad menukaimad katsed, mis käsitlevad nii füüsikat ja keemiat kui ka õhku ning vett,“ ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

„Teadusteatri eesmärk on tekitada inimestes uudishimu. Eriti tahame oma etendustega tekitada huvi teaduse ja teadmiste vastu just noorte hulgas. Ahhaa teadusteater ootab publiku hulka vanu tuttavaid, kuid loodab etendustega rongis näidata teaduskatseid veel suurele hulgale uutele inimestele,“ sõnas Teadlaste Öö festivali kommunikatsioonijuht Mathis Bogens.  

Teadlaste Öö festival on Eesti ja kogu Baltikumi suurim teadust populariseerivate sündmuste sari, mis kestab 27.- 29. septembrini. Juba 13. korda toimuv festival keskendub tänavu keskkonnasäästlikkusele ja taastootmisele läbi loodussõbra pilgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles