Galerii: A1M Otepää rahvasprindil startis 120 võistlejat

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimunud A1M Motorsport Otepää Rahvasprint tõi võistlustulle rekordarvu autospordiharrastajaid Eestist, Soomest ja Lätist. Üheteistkümnes erinevas klassis oli stardis kokku 120 võistlejat.

Esmakordselt Tehvandi spordikeskuse rollerirajal toimunud etapp sõideti asfaltkattega rollerirajal. Punktiarvestust peeti kokku neljas suurimas rahvasprindi karikasarjas.

„Seekordne võistlus toimus kitsal ja tehniliselt väga nõudlikul rajal," rääkis Otepää Rahvasprint võistluste juht Marko Koosa. "Hommikul sadanud vihm muutis raja libedaks, mis päeva jooksul aga täielikult kuivas ning igas sõiduvoorus valitsesid täiesti uued rajaolud."

Peale rahvaspordi autode olid kohal ka ralliautod, krosskardid, veoautod ja driftiautod, mis pakkusid põnevaid elamusi pealtvaatajatele.

"Eriti hea meel on selle üle, et Otepääl oli taas stardis palju osalejaid ning kõikides klassides on kohal kogu Eesti paremik," lisas Koosa. "Asfaldiradasid on Eestis väga vähe ja tore oli näha raja ääres väga palju pealtvaatajaid, kes olid tulnud nautima põnevat võidusõitu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles