Põlvakad olid Leedus võidukad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noormehed vanuses 2004-2005 võitsid turniiri oma vanuserühmas täiseduga.
Noormehed vanuses 2004-2005 võitsid turniiri oma vanuserühmas täiseduga. Foto: Heiki Kink / Põlva käsipalliklubi

Noored Põlva käsipallurid alustasid oma võistlushooaega 15.--16. septembril Leedus Panevėžyses iga-aastasel sügisesel käsipalliturniiril. Suuremad poisid tulid vanuseklassis 2002 ja 2004 võitjateks ning nooremad mängijad saavutasid omas 2006 vanuserühmas teise koha.

Kaks päeva kestnud turniir pakkus noorpalluritele erineval tasemel mänge ning andis võimaluse saada esmane ülevaade oma vormist pärast suvevaheaega.

Noormehed vanuses 2006-2007 saavutasid teise koha, mängides koosseisus: Gervin Vissov, Jass Einassoo, Romet Viljus, Karl-Rasmus Suvi, Henry Leek, Andero Pikk, Roven Piho, Samuel Hakk, Karlis Kalk, Aron Oberg, Sven-Byron Mitt, Karel Kangro, Egon Jakko Sing, Kermo Kuklase. Treener oli Rein Suvi.

Noormehed vanuses 2004-2005 võitsid täiseduga turniiri, mängides koosseisus: Aron Saarna, Henri Jõesalu, Hendrik Kink, Lex Trevor Parman, Andero Viljus, Kevin Tühis, Teron Taal, Karl Markus Kannel, Reio Kähr, Joonas Vassiljev, Randel Matthias Lepp, Kevin Pütt, Hendrik Bleive, Alar Mattus. Treener oli Kalmer Musting.

Ka noormehed vanuses 2002-2003 võitsid oma vanuserühmas turniiri, mängides koosseisus: Taavi Vool, Patrick Kurvits, Tanel Kaimar Ritsmann, Gabriel Villako, Mihkel Maspanov, Lauri Land, Robin-Sulev Mahlakas, Priit Luuk-Luuken, Ken-Martti Holberg, Kermo Saksing, Sten-Silver Tigas. Treener oli Rein Suvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles