Lähipäevil võib lörtsi tulla

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale.
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale. Foto: Urmas Luik

Lähipäevil jätkub jahe sügisilm ning oodata on nii vihmasadu kui ka päikesepaistet, prognoosib ilmateenistus.

Neljapäeva öö hakul sajab mitmel pool hoovihma. Pärast keskööd pilvisus hõreneb ning hoovihma sajab vaid kohati.

Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti 14, saartel ja rannikul 22 m/s. Sooja on 5-9, rannikul kuni 13 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Õhtul algab läänest uus sadu. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti 14, põhjarannikul 17 m/s, õhtul tuul lühiajaliselt nõrgeneb. Sooja on 11-14 kraadi.

Reede öösel on pilves. Lääne poolt alates sajab vihma ning võimalik on ka lörts. Tuul on lühiajaliselt idast, kuid pöördub edelasse, läände ja tugevneb 7-13, läänerannikul 12-17, lühiajaliselt kuni 25 m/s. Põhjarannikul puhub põhjatuul 8-13, puhanguti kuni 20 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval pilvisus hõreneb. Sadu taandub itta, vaid kohati võib hoovihma tulla. Tuul pöördub loodesse ja vähehaaval nõrgeneb 5-11, puhudes siiski puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

Laupäeva öösel on vahelduv pilvisus ja kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 4-9 m/s. Sooja on 2-8 kraadi, maapinnal on õhutemperatuur kohati 0 kraadi. Päeval on vahelduv pilvisus ja kohati sajab hoovihma. Puhub lääne ja edelatuul 7-11, pärastlõunal rannikul kuni 17 m/s. Sooja on 8-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles