Vandaal põletas Valga keskväljakul pinke

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on politsei uurimise all noormees, kes põletas tulemasinaga uue keskväljaku pinke ning sodis teisi suuremaid pindu. Nüüdseks on kahjustused kõrvaldatud.
Praegu on politsei uurimise all noormees, kes põletas tulemasinaga uue keskväljaku pinke ning sodis teisi suuremaid pindu. Nüüdseks on kahjustused kõrvaldatud. Foto: Arvo Meeks

Valga uut keskväljakut kasutatakse usinasti. Paraku on juba aset leidnud ka vandaalitsemise juhtum, ent tänu valvekaameratele leiti süüdlane kiirelt.

Tänavu augustis avatud väljakul võib suurt hulka mängivaid noori näha pea igal õhtul. See on juba ka tunda andnud, sest hiljuti purunes ühel kiigel kinnitus. Vald eemaldas purunenud atraktsiooni ja praegu oodatakse uut. Politsei tuvastas turvakaamerate abil, et kiige purunemine ei olnud tahtliku teo tagajärg ja üks kinnitustest läks katki kiikumise käigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles