Roolikeerajate põud ähvardab bussifirmasid kriisiga (3)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atko Bussiliinide Valga osakonna vanim bussijuht on 77-aastane Arvo Kõiv, kes töö üle ei kurda. "Praegu veel lubatakse seda tööd teha, tervisehäireid ei ole. Natuke näen ja kuulen ka,” viskas mees nalja.
Atko Bussiliinide Valga osakonna vanim bussijuht on 77-aastane Arvo Kõiv, kes töö üle ei kurda. "Praegu veel lubatakse seda tööd teha, tervisehäireid ei ole. Natuke näen ja kuulen ka,” viskas mees nalja. Foto: Arvo Meeks

Uue bussijuhtide põlvkonna puudumine ja madalad palgad ähvardavad ettevõtjate sõnul lähiaastatel olukorraga, kus varsti polegi enam juhte, kes inimesi sõidutaks.

Olukorra tõsidus väljendub eriti ehedalt Valgas. Atko Bussiliinide Valga osakonna juhataja Toomas Turgan tõdes, et nende 37 bussijuhist on 16 pensioniealised. «Alla neljakümneaastaseid ei ole ühtegi. Kõige vanem on 77,» lausus Turgan.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles