Päästjatel tuli rinda pista isegi pokkeris

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestit esindasid Lõuna-Koreas Harri Joakit (vasakult), Alari Kais, Mikk Palover, Fred Anton, Alor Kasepõld, Kristjan Mikk, Sander Kaur, Aleksander Matrossov, Timo Laks ja Rauno Ojamägi.
Eestit esindasid Lõuna-Koreas Harri Joakit (vasakult), Alari Kais, Mikk Palover, Fred Anton, Alor Kasepõld, Kristjan Mikk, Sander Kaur, Aleksander Matrossov, Timo Laks ja Rauno Ojamägi. Foto: Erakogu

Päästjate maailmamängudel Lõuna-Koreas võisteldi mitmekümnel alal, millest paljudel puudus seos päästetööga. Eri värvi medaleid sai Eesti võistkond kokku 48, millest nii mõnigi oli meeskondlik autasu.

Tõrva päästekomando pealik ja kuus korda Eesti parimaks pritsumeheks tunnistatud Alor Kasepõld sõnas, et päästetöödega oli otseselt seotud ainult kuus ala. „Alad olid täiesti seinast seina. Näiteks tuli osaleda pokkerimängus ja harrastada sõudmistki.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles