Raamist välja mõtlemine paiskas võrulanna Uus-Meremaale

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parksepa keskkooli inglise keele õpetaja Merle Mändmets käis maailmakoristuspäeva eest vedamas Uus-Meremaal. arvo meeks
Parksepa keskkooli inglise keele õpetaja Merle Mändmets käis maailmakoristuspäeva eest vedamas Uus-Meremaal. arvo meeks Foto: Arvo Meeks

Parksepa keskkoolis seitse aastat jutti inglise keelt õpetanud Merle Mändmets (32) tundis suvel, et viimane aeg on mugavustsoonist välja astuda. Selle plaaniga jõudis ta septembri keskpaigaks jäise lõunatuule kätte Uus-Meremaale vedama eestlaste korraldatud maailmakoristuspäeva.

Mändmetsa ülesandeks seitsme maa ja mere taga asuval saarel polnud rohkem ega vähem, kui tagada, et 15. septembril maailmakoristuspäevale Uus-Meremaal antav globaalne avapauk saaks viperusteta antud ja kõmaks korralikult.

«Minu ülesanne oli suhelda kohalike korraldajatega, klapitada aegu, et kõik teleproduktsioonis sujuks, pealinna Wellingtoni linnapea saaks lugeda sekundeid ja maailmakoristuspäevale avapaugu anda,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles