Suure Munamäe trepijooksul võidutsesid Sirli Hanni ja Ivar Ivanov

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Sirli Hannile (vasakul) oli see neljas kord võita Suure Munamäe trepijooks, siis Ivar Ivanov sai võidurõõmu maitsta esimest korda.
Kui Sirli Hannile (vasakul) oli see neljas kord võita Suure Munamäe trepijooks, siis Ivar Ivanov sai võidurõõmu maitsta esimest korda. Foto: Külli Leola / Võrumaa Spordiliit

Neljapäeval joosti Haanjas Suurel Munamäel IV trepijooks, kus tegi kaasa 25 vaprat jooksuhuvilist.

Kõige kiiremini jooksis Suure Munamäe jalamil asuvast parklast vaatetorni üheksandale korrusele Ivar Ivanov Maratonspordist ajaga 2.25.98.

Teine oli Lõunalõvi esindaja Margus Koor, kaotades võitjale veidi vähem kui kaks sekundit. Kolmas oli Vastseliina noor Robin Järg, kes jõudis lõppu Ivanovist seitse sekundit hiljem. Meeste arvestuses on kõigil neljal jooksul olnud erinev võitja.

Naistest oli parim Sirli Hanni Silja Spordist, kes läbis raja ajaga 3.05.39. Talle järgnes Consuelo Laanemäe Räim Võru Suusaklubist kaotusega 20 sekundit. Kolmandaks jooksis end Triinu Hausenberg Andsumäe SK-st kaotusega 21,5 sekundit. Sirli Hanni on võidutsenud kõigil neljal Suure Munamäe trepijooksul.

PARIMAD

N-15

Triinu Hausenberg (Andsumäe SK)

M-15

Karl Erik Oppar (Vastseliina Spordiklubi)

M16+

Robin Järg (Vastseliina)

N21+

Sirli Hanni (Silja Sport)

M21+

Ivar Ivanov (Maratonsport)

N40+

Ave Visnapuu (Võru Suusaklubi)

M40+

Tõnis Räim (Vastseliina Spordiklubi)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles