Riigihalduse minister Janek Mäggi töötab järgmisel nädalal Valgas

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigihalduse minister Janek Mäggi Rakveres.
Riigihalduse minister Janek Mäggi Rakveres. Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäeval alustab oma töönädalat Valgas Eesti Vabariigi riigihalduse minister Janek Mäggi. Koos peaminister Jüri Ratasega osaletakse Valgamaa ettevõtlusnädala seminaril Valga raudteejaamas, kus esinevad ettekandega teemaplokis „Ettevõtlus versus riik".

Peaminister Jüri Ratas annab ülevaate ettevõtluse arenguvõimalustest riigi poolt vaadatuna. Minister Janek Mäggi ja ettevõtja Kuldar Leis arutlevad, mida riik saab teha ettevõtluse edendamiseks ja kas Eestis on riigi poolt juhitud majandust palju või vähe.

Lõuna paiku kohtuvad peaminister ja riigihalduse minister Valgamaa omavalitsusjuhtidega ning õhtul kell 17.30 toimub rahvakohtumine Valga kultuuri- ja huvialakeskuses. Räägitakse riigist, regionaalpoliitikast ja Kagu-Eestist üldisemalt. Kõik elanikud on oodatud oma küsimusi esitama.

Teisipäeval liitub Janek Mäggiga Valgas ka majandus- ja taristuminister Kadri Simson. Ühiselt külastatakse piirkonna ettevõtteid. Kohtutakse ka Valka kihelkonnaduuma esimehe Vents Armands Krauklise ja Valga vallavanem Margus Lepikuga, et arutada Eesti ja Läti piiriülest koostööd ning selle tulevikku.

Kolmapäeval külastab Janek Mäggi Valga gümnaasiumi, maakonna ettevõtteid ning Puka keskkooli ja lasteaeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles