Contra oli terve päeva rikas mees

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luuletaja, tõlkija ja jooksumees Margus Konnula.
Luuletaja, tõlkija ja jooksumees Margus Konnula. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Oma pangakontole silma peale visanud Margus Konnulat alias Contrat tabas üllatus, sest septembris oli tema arvele laekunud rohkem kui 200 000 eurot.

Luuletaja avaldas reedel sotsiaalmeedias väljavõtte oma pangakontost, millelt saab lugeda, et 10. septembril oli Tartu tarbijate kooperatiiv kandnud tema arvele 204 400 eurot.

Tõsi, juba päev hiljem oli täpselt sama suur summa sealt ka maha kantud märkega „ekslikult tulnud raha“, mis jättis luuletaja kontojäägi tasemele 356 eurot ja 20 senti.

„Hoiatan, et kui tahate mulle naljapärast suuremat summat üle kanda, siis see ei lähe teil läbi!“ kirjutas Contra kommentaariks.

Suure summa tulek ja sama kiire minek tekitas luuletaja sotsiaalmeedia seinal elava arutelu. Märgiti ära, et suure summa edasi-tagasi kandmist nimetatakse rahapesuks.

„See, totu, oli selle eest, et sa enam teid ei lõhu oma kuramuse maratonidega,“ lisas Aapo Ilves. Nimelt teatas Contra hiljaaegu, et lõpetab jooksumaratonidel osalemise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles