KORVPALL: Valga kaotas võõrsil napilt Valmierale

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

BC Valga-Valka/Maks&Moorits pidi Olybet Eesti-Läti Korvpalliliiga avavoorus võõrsil napilt alla vanduma VALMIERA GLASS VIA võistkonnale 88:84 (21:16, 22:27, 24:20, 21:21).

Mõlemad meeskonnad alustasid Vidzeme olümpiakeskuse saalis peetud kohtumist rabedalt, kuid veerandaja keskel said väljaku peremehed väikse edu sisse ning hoidsid seda veerandaja lõpuni. Teist veerandaega alustati seisult 21:16, aga Valga meeskond võttis järele ning poolajale mindi juba 43:43 viigiseisul.

Kolmandal veerandajal sai taas ette kodumeeskond, mille eduseis enne viimast veerandit oli 67:63. Neljandal veerandajal suutis Valmiera minna kaheksa punktiga ette, aga kaks minutit enne lõppu pääses Valga ise kahe punktiga juhtima. Sellele aga vastas Valmiera mängumees Edmunds Elksnis kolmesega. Lõpus suutis kodumeeskond eduseisu hoida ja lõpuks dramaatilise mängu 88:84 võita.

Valga meeskonna resultatiivseim oli 21 punkti kogunud Dashawn King. Guntis Sipolins lisas 18 silma ja Timo Eichfuss tõi 16 punkti. Valmiera poolel olid parimad Janis Kaufmanis ja Edmunds Elksnis, kes kogusid vastavalt 20 ja 19 silma.

Juba sel kolmapäeval, 3. oktoobril läheb Valga koduses spordihallis vastamisi BK Jurmalaga, mis kaotas 79:59 Tartu Ülikoolile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles