Karl Martin Volver võitis Saksamaal ralli

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Karl Martin Volveri fännileht

Tõrvast pärit rallisõitja Karl Martin Volver (19) ja kaardilugeja Marten Madissoo võitsid reedel-laupäeval Saksamaal Erzgebirges toimunud Opel Rallye Cup sarja osavõistluse.

Esimesel võistluspäeval sõidetud kolmest kiiruskatsest kaks lõpetas Volver teise ajaga ning päev lõpetati teisel kohal. Laupäeval võitis Volver omas klassis kaheksast kiiruskatsest kuus ning edestas lähimat konkurenti lõpuks 53,9 sekundiga.

Saksamaal võistlev Volver sõidab ADAC Opel Rallye Cup sarjas, kus kõikidel sõitjatel on sarnased Opel ralliautod, mis võimaldab välja selgitada eelkõige parimate sõiduoskustega noored. Volveri jaoks oli tegemist sarja teise etapivõiduga.

Seitsmest rallist koosneva sarja kokkuvõttes lõpetas Volver kolmandal kohal. Sarja võitis Elias Lundberg (Rootsi) ning teiseks tuli Gregoire Munster (Luxemburg).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles