Kodukohvikus peeti Põlvamaa toidu pidu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva kodukohvikus Tillu peeti Põlvamaa Toidu Pidu.
Põlva kodukohvikus Tillu peeti Põlvamaa Toidu Pidu. Foto: Grethe Rõõm

Reedel austati Põlva kodukohvikus Tillu kodumaist toitu.

«Põlvamaa toidu pidu oli ellu kutsutud seoses septembris peetud üle-eestilise Eesti toidu kuuga,» ütles Tillu perenaine Eve Veski.

Tema sõnul oli see kummardus kõigile visadele ja särasilmsetele Eesti inimestele, kes iga päev näevad vaeva, et laual oleks kohalik ja värske toit. «Kuna Tillu asub Põlvas, meeldivad meile eriti Põlvamaa toidu kasvatajad ja tegijad,» märkis Veski. Nii leidis laualt kohalikku kitsepiimajuustu, maamune, omaküpsetatud leiba, karaskit, Tillu peakoka valmistatud pasteeti, kala punases marinaadis ja sülti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles