Suusasprinter Marko Kilp sai uue sponsori

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kilp on Eesti üks parimaid suusasprintereid.
Marko Kilp on Eesti üks parimaid suusasprintereid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Team Haanja ridadesse kuuluv Marko Kilp ja Väimelas tegutsev metallitöötlemise ettevõte AS Rauameister sõlmisid pikaajalise koostöölepingu, mis peaks tagama Kilbile kvaliteetse ettevalmistuse Seefeldi maailmameistrivõistluste hooajaks.

Team Haanja treener Anti Saarepuu kinnitas, et Rauameistri panus Marko Kilbi tegemistesse on väga oluline. «See on märk usaldusest. Hea meel on, et AS Rauameister on tagasi murdmaasuusatamise toetajate ringis ning kohalikud ettevõtjad leiavad võimalusi toetada kodukandi sportlasi.»

Võrumaa ettevõte AS Rauameister on pidevalt toetanud kohalikke sportlasi. Juhataja Harri Rantala avaldas heameelt, et nende töömehed annavad oma tööga panuse toetamaks sporti ja noorte liikumist tippspordis.

«Olen väga tänulik ettevõttele Raua­meister ja eriti selle juhatajale Harri Rantalale, kes alati leidnud võimalusi kohalike sportlaste toetamiseks. Loodan, et annan talvel oma tulemustega põhjust rõõmustamiseks Rauameistri pea sajale töötajale,» ütles Marko Kilp.

Murdmaasuusatamise maailmakarika sari stardib 24.–25. novembril Rukal. Hooaja tähtsaim võistlus on Kilbile 19.–20. jaanuaril Otepääl toimuv MK-etapp, kus esimesel võistluspäeval kavas klassikasprint.

Samuti on talle väga olulised veebruaris ja märtsis Austrias Seefeldis toimuvad maailmameistrivõistlused, kus Kilbi põhidistants on vabatehnikasprint. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles